Zucchini Hash

Zucchini Hash
Zucchini Hash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 81 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, ceapă, dovlecei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Zucchini Hash Browns, Zucchini Cartofi Hash, și Cartofi și dovlecei Hash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați dovlecei, dovlecei și ceapă. Gatiti pana se inmoaie si auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se ia de pe foc și se amestecă în arpagic. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista