Zucchini cu umplutură de năut și ciuperci

Zucchini cu umplutură de năut și ciuperci
Dovlecelul cu umplutură de năut și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 96 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci cu nasturi, năut, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Fără gluten stafide și afine & năut (sau nuc) orez sălbatic Dressing-umplutura, Umplutura De Ciuperci, și Umplutura De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți carnea dovlecelului; tocați carnea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Așezați cojile în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează ceapa timp de 5 minute, apoi se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 minute. Se amestecă dovleceii și ciupercile tocate; sotati 5 minute. Se amestecă coriandru, chimen, năut, suc de lămâie, pătrunjel, sare și piper. Se amestecă amestecul în cochilii de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista