Zucchini cu umplutură de năut și ciuperci
Dovlecelul cu umplutură de năut și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 96 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci cu nasturi, năut, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Fără gluten stafide și afine & năut (sau nuc) orez sălbatic Dressing-umplutura, Umplutura De Ciuperci, și Umplutura De Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt superficial.
Scoateți carnea dovlecelului; tocați carnea și dați deoparte.
Așezați cojile în vasul pregătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează ceapa timp de 5 minute, apoi se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 minute. Se amestecă dovleceii și ciupercile tocate; sotati 5 minute. Se amestecă coriandru, chimen, năut, suc de lămâie, pătrunjel, sare și piper. Se amestecă amestecul în cochilii de dovlecei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când dovlecelul este fraged.