Zucchini-Ciuperci " Linguine
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și דל פחמימות,ă? Zucchini-ciuperci "Linguine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 1,07 USD pe porție. Un amestec de arpagic, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Linguină De Ciuperci, Linguină De Ciuperci, și Zucchini Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile din ciuperci și, dacă doriți, rezervați pentru o altă utilizare.
Tăiați capacele de ciuperci în felii subțiri.
Bateți împreună uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă ciupercile; lăsați să stea 10 minute.
Între timp, tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/8 până la 1/4 inch. Stivați 2 sau 3 felii pe o tăietură și tăiați longitudinal în benzi subțiri (similar cu linguine). Repetați cu dovleceii rămași.
Aruncați dovleceii în amestecul de ulei de măsline.
Lăsați să stea 20 de minute, amestecând ocazional. Îndoiți arpagicul și busuiocul.
Se transferă într-un platou de servire; se presară cu nuci pecan și brânză.
* 1/2 (8-oz.) ciuperci buton pachet poate fi înlocuit.