Această rețetă servește 20 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte de unt, vanilie, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Strat De Ciocolata Souffl Cu Crema De Mascarpone Si Zmeura, Tort de crep cu cremă de patiserie și zmeură, și Tort de lapte cald de modă veche cu zmeură și frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar cu tigăi rotunde de 4 (9 inci) cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, cacao și bicarbonatul de sodiu. În ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni, amestecați Zara, culoarea alimentelor, oțetul și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Culoarea Alimentelor
Vanilie
Oțet
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bol
3
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie 2 minute sau până când sunt cremoase și bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați 3 ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Adăugați alternativ amestecul de făină cu amestecul de zară, bătând la viteză mică până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
5
Se toarnă aluatul uniform în 2 tigăi.
6
Coaceți 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Între timp, faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Amestec De Tort
Apă
Ulei De Gătit
8
Se toarnă aluatul în cele 2 tigăi rămase.
9
Coaceți 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
10
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și 1/2 cană de unt la viteză medie până când este ușoară și pufoasă. La viteză mică, bateți în 2 lingurițe de vanilie. Bateți treptat în zahăr pudră până se amestecă; bate la viteză medie până devine pufos. Într-un castron mic, amestecați gemul și 1 lingură de lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Lichior
Vanilie
Unt
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Folosind cuțitul zimțat, tăiați partea superioară rotunjită de pe fiecare tort alb la suprafața plană.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
12
Tăiați fiecare tort de catifea roșie orizontal pentru a face 2 straturi.
13
Îndepărtați firimiturile libere.
14
Așezați 1 strat de tort de catifea roșie, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire; periați ușor cu 2 linguri de lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
15
Se întinde cu jumătate din amestecul de gem de zmeură. Se acoperă cu 1 tort alb; se întinde cu glazură de 3/4 cană. Repetați straturile. Se acoperă cu un al treilea strat de tort de catifea roșie. (Rezervați stratul de tort de catifea roșie rămas pentru utilizare ulterioară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Întindeți un strat foarte subțire de glazură pe partea tortului pentru a sigila firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Întindeți glazura rămasă pe partea laterală și deasupra tortului.