Zmeură Plăcintă De Mătase Franceză

Zmeură Plăcintă De Mătase Franceză
Zmeură plăcintă de mătase Franceză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 554 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ciocolată semidulce, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Paleo Zmeură Franceză Mătase Plăcintă, și Placinta de matase franceza cu ciocolata (matase franceza Copycat Bakers Square).

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta, combinați făina și sarea într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Tăiați scurtarea cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
3
Combinați oul, apa și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
OuăOuă
4
Presărați ingredientele umede peste amestecul de făină și aruncați ușor cu o furculiță până când amestecul de făină este umezit. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la trei zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
5
Rotiți aluatul pentru a se potrivi cu o placă de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați aluatul în placa de plăcintă, tăind marginea pentru a forma o consolă de 1 inch. Îndoiți aluatul suplimentar sub el însuși și sertizați decorativ marginea crustei. Răciți tigaia umplută cu patiserie cu cel puțin 20 de minute înainte de coacere pentru a preveni contracția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Linia de patiserie cu un strat dublu de folie de aluminiu și un strat de greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginea crustei este aurie, aproximativ 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți până când crusta s-a setat, încă aproximativ 5 minute. Se răcește complet înainte de a adăuga umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Pentru a face umplutura, topiți ciocolata într-un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
10
Lăsați-l să se răcească până la temperatura camerei, dar încă fluid. Între timp, bateți untul cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul, bătând până când amestecul este ușor și pufos. Ar trebui să aibă o culoare vizibil mai deschisă. Amestecați ciocolata topită răcită și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
11
Adăugați ouăle pe rând, bătând la viteză mare timp de 2 minute și răzuind bine părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Întindeți un strat subțire (aproximativ 1/4 inch) de gem de zmeură pe fundul crustei de plăcintă răcită. Puneți umplutura de ciocolată deasupra gemului și neteziți suprafața. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
CiocolataCiocolata
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
13
Înainte de servire, garnisiți fiecare felie cu o păpușă de topping biciuit, 3 zmeură proaspătă și o frunză de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
ZmeurăZmeură
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista