Zmeura Desert baruri este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți unt, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Desert De Zmeură, Desert De Zmeură, și Desert Cu Cremă De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă și zaharuri până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremă. Se amestecă 1/2 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Întindeți jumătate din aluat într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Combinați gemul și sucul de lămâie până se amestecă; se întinde peste aluat. Dollop aluat rămas peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Gem
5
Se presară cu pecanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
6
Coaceți la 325 de minute timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Combinați ingredientele glazurii; stropiți peste bare.