Zmeură Africană

Zmeură Africană
Zmeura africană este o rețetă africană care servește 1. O porție conține 479 calorii, 2G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Food.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tilapia Africană, Sos Fierbinte African, și Gumbo African.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Kanonkop Pinotage cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Kanonkop Pinotage
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 din 2010Artizanale din fructe de unele din sudCele mai vechi viță de vie Pinotage din Africa, acestbenchmark bottling este un adevărat clasic Cape!Extrem de complexă și distinctă, ease mândrește cu straturi suculente de fructe de pădure întunecate,cassis și prune împletite cu indiciide banane și mocha și un fum,curent subteran mineral.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista