Zmeura Crisp
Raspberry Crisp este un desert lacto ovo vegetarian. O porție conține 261 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ovăz cu gătit rapid, unt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Raspberry Crisp, Raspberry Crisp și Cardamom Raspberry Crisp.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ușor zmeura cu zahăr și 3 linguri de făină.
Transferați pe un 9-in uns. vas pătrat de copt.
Într-un alt castron mare, combinați ovăzul, zahărul brun și făina rămasă; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se presara peste fructe de padure.
Coaceți la 350° timp de 30 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp poate fi combinat cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir]()
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.