Ziua Recunoștinței într-un con
Ziua Recunoștinței într-un con ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 362 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți unt, nuci de fistic, umplutură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cone-oli, Trufe Cu Con De Zăpadă, și Înghețată Cu Con De Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul și albusul de ou împreună într-un castron mare.
Bateți zahărul până când este bine amestecat.
Bateți împreună făina, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea, apoi bateți ingredientele uscate în ingredientele umede, având grijă să scoateți orice bulgări. Se amestecă untul topit. Pregătiți conurile conform instrucțiunilor producătorului de pe producătorul conului de vafe. (Conurile de vafe pot fi găsite și la majoritatea supermarketurilor.)
Umpleți fundul conului cu niște umpluturi. Lipiți bucăți de curcan în umplutura din interiorul conului.
Așezați deasupra o lingură mică de piure de cartofi. Acoperiți cu sos și puțin sos de afine.
Presărați fisticul deasupra.