Ziua Recunoștinței: piure de cartofi dulci și sos de măruntaie

Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Ziua Recunoștinței: piureul de cartofi dulci și sosul de măruntaie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la acest Mama Cooks are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de curcan Vermont cu sos de măruntaie și cârnați și sos de salvie, de Ziua Recunoștinței, Sos De Curcan Măcinat Peste Piure De Cartofi Dulci, și Cârnați de pui și sos de ceapă peste piure de cartofi dulci.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mic.
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Se presară cu zahăr; gatiti 20 de minute sau pana cand urechile sunt aurii, amestecand ocazional.
Puneți cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie.
Așezați cartofii într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați rozmarin, sare și piper; bate până se omogenizează.Lingura într-un castron; top cu eșalotă, și se stropesc cu restul de 2 lingurite de ulei.