Ziua Recunostintei Resturi Ouă Benedict
Ziua Recunostintei resturi Ouă Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 630 calorii, 36g de proteine, și 31g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână garnituri, ulei vegetal, curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Ouă Benedict, Ouă De Ziua Recunoștinței Benedict, și Resturi Rancheros cu resturi de Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună umplutura de pâine și 2 ouă până se combină bine. Folosind mâinile apăsați ușor în 8 prăjituri de aproximativ 3 inci lățime și 1/2 inch grosime.
Așezați pesmetul într-un castron mediu. Dragați fiecare tort și transferați-l pe o farfurie.
Încălziți 1/4 cană de ulei vegetal la foc mediu-mare până la sclipire.
Așezați 4 prăjituri de umplutură în ulei și gătiți până se rumenesc adânc, 2 până la 3 minute. Întoarceți și gătiți a doua parte până se rumenesc, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și repetați cu restul de 4 prăjituri.
Încălziți o tigaie mare umplută cu apă la foc mediu.
Adăugați suc de lămâie. Când începe să fiarbă, adăugați ouă și braconați până când albușurile sunt setate, dar gălbenușul curge, aproximativ 4 minute.
Așezați două prăjituri pe fiecare farfurie. Împărțiți curcanul în mod egal între prăjituri, urmat de ou pocat, un strop de sos și o păpușă de sos de afine.
Se servește cu garnituri rămase încălzite.