Ziua Recunostintei curcan și sos

Ziua Recunostintei curcan și sos ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 649 calorii, 84G de proteine, și 31g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Asigurați-Turcia înainte (Ziua Recunostintei) sos, Curcan cu aragaz lent, cu sos fără tam-tam {soluție simplă de Ziua Recunoștinței}, și Friptură de curcan Vermont cu sos de măruntaie și cârnați și sos de salvie, de Ziua Recunoștinței.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Clătiți curcanul și uscați-l. Împrăștiați prăjirea
Așezați curcanul pe un raft în tigaia căptușită cu legume.
Ungeți curcanul cu jumătate din untul topit.
Se presară cu sare și piper și se umple curcanul. Prăjiți la 400 F timp de 30 de minute. Ungeți cu untul rămas și orice sucuri care s-au colectat. Reduceți cuptorul la 325 F și prăjiți aproximativ 3 ore mai mult sau
până când un termometru citește 180 F când este introdus în coapsă.
Transferați curcanul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță, aruncând solidele. Îndepărtați grăsimea, rezervând 2 linguri. Într-o tigaie mare, la foc mediu-mic, amestecați grăsimea rezervată cu făina, amestecând constant până când făina devine aurie.
Bateți sucurile de vin și tigaie, gătind până se îngroașă ușor, 5 până la 7 minute. Încet subțire cu bulionul.