Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna

Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna
Reteta Boxing Day festive friptură de dovleac și brânză Lasagna-Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. O porție conține 774 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $3.64 pe portie. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă, brânză de capră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Friptură de dovleac și spanac lasagne, Lasagna De Dovlecei ( Lasagna) - Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Emeril ' s 1-2-3 Lasagna (Lasagna) pentru copii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / 204° / gaz 6, alunecând într-o foaie de copt în timp ce do.To faceți umplutura de dovleac: încălziți uleiul și untul într-o caserolă superficială sau într-o formă de prăjire și prăjiți frunzele de salvie la foc blând timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(aroma Originala)(aroma Originala)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Adăugați ceapa tocată și usturoiul tocat în tigaie și prăjiți foarte ușor încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați bucățile de dovleac, întoarceți bine în uleiul de onion și apoi adăugați vermutul (sau vinul), apa și roșiile tocate. Prăjiți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute, amestecând ocazional. Gust pentru condimente tind să adaug destul de multă sare aici și să las să se răcească.Pentru sosul de roșii: pur și simplu turnați roșiile tocate și apa într-un ulcior sau castron mare și amestecați zahărul, sarea și piperul, amestecând totul together.To alcătuiți stratul de brânză: într-un castron separat bateți brânza de capră, crema de brânză, Cheddar și ricotta cu ouăle, nucșoara și sarea și piperul la taste.To asamblați lasagna, începeți prin a pune 500 ml de sos rece de roșii în fundul unei forme de prăjire (măsurând aprox 36cm x 26cm x 6cm). Apoi stratificați cu o treime din foile de lasagne, suprapunându-le bine. Lăsați restul de sos de roșii deoparte deocamdată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
VermutVermut
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(aroma Originala)(aroma Originala)
Prin TortPrin Tort
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Puneți o treime din umplutura de dovleac peste lasagna și dollop pe o treime din amestecul de brânză, coaxing cu o spatulă de cauciuc. Nu va acoperi complet; gândiți-vă mai mult la răspândirea bloburilor. Apoi începeți din nou cu un strat de lasagne, urmat de dovleac, apoi brânza. Repetați încă o dată lasagna, dovleacul și ultimul amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Se toarnă sosul de roșii rece rămas, lăsându-l să se scufunde și să fie absorbit în straturi. Feliați și tocați bilele de mozzarella și punctați deasupra.Gatiti la cuptor, pe foaia de copt, timp de 1 ora. Odată gătit, scoateți din cuptor și lăsați-l să stea 15-30 de minute pentru a ușura tăierea și servirea. (Îmi place acest lucru atunci când sa fost în picioare pentru o oră sau cam asa ceva, de asemenea.) Pe măsură ce tăiați și feliați, veți observa o piscină superficială cu brânză de roșii în partea de jos a cositorului; pâinea scufundată în acest lucru este superbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BocconciniBocconcini
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Presărați nucile de pin prăjite peste lasagna și tăiați-le în pătrate pentru a servi.Faceți vârful înainte cu până la 2 zile înainte, faceți umplutura de dovleac, lăsați să se răcească și păstrați, acoperit, la frigider. Faceți stratul de brânză și păstrați-l, acoperit, la frigider. Când este gata de utilizare, asamblați lasagna și gătiți conform instrucțiunilor.Congelați înainte sfat gătiți, răciți și congelați dovleacul gătit până la 1 săptămână. Decongelați peste noapte la frigider. Când este gata de utilizare, asamblați lasagna și gătiți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Ingrediente

400Nuci de orice fel (tocate)roșii tocateroșii tocate800Nuci de orice fel (tocate)roșii tocateroșii tocate250Nuci de orice fel (tocate)brânză Cheddar rasăbrânză Cheddar rasă225Nuci de orice fel (tocate)cremă de brânză cu usturoi și ierburicremă de brânză cu usturoi și ierburi3mariouă organiceouă organice600Nuci de orice fel (tocate)packetsfresh lasagna foi, total 600gpacketsfresh lasagna foi, total 600g3cuișoare de usturoi, decojite și tocatecuișoare de usturoi, decojite și tocate225Nuci de orice fel (tocate)brânză moale proaspătă de caprăbrânză moale proaspătă de capră2bilebrânză mozzarellabrânză mozzarella10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatănucșoară proaspătă bunănucșoară proaspătă bună2(iarnă)pachet sazon cu coriandru si achiotepachet sazon cu coriandru si achiote2ceapa, decojita si tocata maruntceapa, decojita si tocata marunt10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpiper bun de măcinarepiper bun de măcinare125Nuci de orice fel (tocate)nuci de pin, prăjitenuci de pin, prăjite2kgdovleac, decojit, desemănat și tăiat în cuburi aspre de 3cmdovleac, decojit, desemănat și tăiat în cuburi aspre de 3cm500Nuci de orice fel (tocate)prin tortprin tort8frunze de salviefrunze de salvie10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare și piper negru proaspăt măcinatsare și piper negru proaspăt măcinat10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăbețișoare de chip de legume de înaltă calitate (recomandat: Terra Sticks)bețișoare de chip de legume de înaltă calitate (recomandat: Terra Sticks)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sare de mare sau 1 linguriță sare de masăsare de mare sau 1 linguriță sare de masă2(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde30Nuci de orice fel (tocate)unt nesăratunt nesărat56 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivermut sau 5 ml vin albvermut sau 5 ml vin alb606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinucșoară măcinată sau proaspăt rasănucșoară măcinată sau proaspăt rasă5006 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinucșoară măcinată sau proaspăt rasănucșoară măcinată sau proaspăt rasă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate32
Revista