Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna
Reteta Boxing Day festive friptură de dovleac și brânză Lasagna-Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. O porție conține 774 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $3.64 pe portie. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă, brânză de capră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Friptură de dovleac și spanac lasagne, Lasagna De Dovlecei ( Lasagna) - Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Emeril ' s 1-2-3 Lasagna (Lasagna) pentru copii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / 204° / gaz 6, alunecând într-o foaie de copt în timp ce do.To faceți umplutura de dovleac: încălziți uleiul și untul într-o caserolă superficială sau într-o formă de prăjire și prăjiți frunzele de salvie la foc blând timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
(aroma Originala)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Petreceri
2
Adăugați ceapa tocată și usturoiul tocat în tigaie și prăjiți foarte ușor încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați bucățile de dovleac, întoarceți bine în uleiul de onion și apoi adăugați vermutul (sau vinul), apa și roșiile tocate. Prăjiți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute, amestecând ocazional. Gust pentru condimente tind să adaug destul de multă sare aici și să las să se răcească.Pentru sosul de roșii: pur și simplu turnați roșiile tocate și apa într-un ulcior sau castron mare și amestecați zahărul, sarea și piperul, amestecând totul together.To alcătuiți stratul de brânză: într-un castron separat bateți brânza de capră, crema de brânză, Cheddar și ricotta cu ouăle, nucșoara și sarea și piperul la taste.To asamblați lasagna, începeți prin a pune 500 ml de sos rece de roșii în fundul unei forme de prăjire (măsurând aprox 36cm x 26cm x 6cm). Apoi stratificați cu o treime din foile de lasagne, suprapunându-le bine. Lăsați restul de sos de roșii deoparte deocamdată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Taitei De Lasagna
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Brânză De Capră
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Vermut
Sos De Afine, Pentru Servire
(aroma Originala)
Prin Tort
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru Petreceri
4
Puneți o treime din umplutura de dovleac peste lasagna și dollop pe o treime din amestecul de brânză, coaxing cu o spatulă de cauciuc. Nu va acoperi complet; gândiți-vă mai mult la răspândirea bloburilor. Apoi începeți din nou cu un strat de lasagne, urmat de dovleac, apoi brânza. Repetați încă o dată lasagna, dovleacul și ultimul amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Se toarnă sosul de roșii rece rămas, lăsându-l să se scufunde și să fie absorbit în straturi. Feliați și tocați bilele de mozzarella și punctați deasupra.Gatiti la cuptor, pe foaia de copt, timp de 1 ora. Odată gătit, scoateți din cuptor și lăsați-l să stea 15-30 de minute pentru a ușura tăierea și servirea. (Îmi place acest lucru atunci când sa fost în picioare pentru o oră sau cam asa ceva, de asemenea.) Pe măsură ce tăiați și feliați, veți observa o piscină superficială cu brânză de roșii în partea de jos a cositorului; pâinea scufundată în acest lucru este superbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bocconcini
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Apa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Petreceri
6
Presărați nucile de pin prăjite peste lasagna și tăiați-le în pătrate pentru a servi.Faceți vârful înainte cu până la 2 zile înainte, faceți umplutura de dovleac, lăsați să se răcească și păstrați, acoperit, la frigider. Faceți stratul de brânză și păstrați-l, acoperit, la frigider. Când este gata de utilizare, asamblați lasagna și gătiți conform instrucțiunilor.Congelați înainte sfat gătiți, răciți și congelați dovleacul gătit până la 1 săptămână. Decongelați peste noapte la frigider. Când este gata de utilizare, asamblați lasagna și gătiți conform instrucțiunilor.