Ziti la cuptor cu curcan și Pesto

Ziti la cuptor cu curcan și Pesto
Rețeta Ziti coaptă cu curcan și Pesto ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 7 minute. Această rețetă face 20 de porții cu 142 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pesto și cârnați coapte Ziti, Curcan La Cuptor Ziti, și Ziti la cuptor cu cârnați dulci de curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°; ungeți un vas pătrat de 8 inci. Gatiti ziti in apa clocotita, sarata pana aproape al dente, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
ZitiZiti
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Cald 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa; saut până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă în Turcia și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Se amestecă roșiile și se condimentează cu sare și piper. Fierbeti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Combinați ricotta, 1 cană mozzarella, 1/4 cană parmezan și pesto într-un castron; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se întinde 1/2 din ziti în vas; se acoperă cu 1/3 din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
ZitiZiti
9
Se întinde cu amestec de ricotta și se acoperă cu ziti și sos rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
ZitiZiti
10
Se presară cu brânză rămasă; stropiți cu 1 lingură. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
11
Coaceți până la bule, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Revista