Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 825 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica bucăți păstârnac, rozmarin, parmezan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie, Cina în seara asta: Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie, și Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă peste căldură.
Adăugați ceapa și toate legumele, cu excepția verdețurilor de sfeclă; saut până când legumele încep să se înmoaie și să se rumenească, 8 până la 9 minute.
Addrosemary; se amestecă 1 minut.
Adăugați 1 cană bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; se presară sare și piper. Acoperiți skilletși gătiți până când legumele sunt fragede,amestecând ocazional, 15 până la 18 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală marede apă sărată clocotită până când doar tenderdar încă ferm să muște, amestecând ocazional.
Scurgere. Întoarceți pastele în oală.
Se amestecă verdele de sfeclă și untullegume; adăugați la paste făinoase. Se amestecă în 1 cană
Parmezan și mai mult bulion de legume cu 1 / 3cupfuls pentru a umezi. Se condimentează cu sare șipiper.
Se servește cu parmezanul rămas.