Ziti cu ciuperci Portobello, ceapă caramelizată și brânză de capră

Ziti cu ciuperci Portobello, ceapă caramelizată și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 622 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Straturi de mic dejun cu ciuperci, ceapă caramelizată, brânză de capră și cimbru, Ciuperci Portobello umplute cu măsline și ceapă caramelizată, și BBQ Portobello brânză la grătar cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt cu 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa, 1/2 linguriță de sare și zahărul și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste bine, aproximativ 20 de minute.
În aceeași tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați ciupercile și 1/4 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați ceapa rezervată, pătrunjelul, restul de 1/4 linguriță de sare și piperul.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți ziti până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute. Rezervați 3/4 cană din apa de paste și scurgeți. Aruncați ziti și 1/2 cană din apa de paste rezervată cu amestecul de ciuperci, restul de 1 lingură de ulei, brânza de capră și parmezanul. Dacă pastele par uscate, adăugați mai multă apă de paster rezervată.
Se servește cu parmezan suplimentar.
Recomandarea vinului: în timp ce ciupercile au nevoie de un vin roșu, brânza de capră merge cel mai bine cu un vin care are multă aciditate. Un pinot noir din Oregon este o alegere ideală pentru ambele.