Ziti cu ciuperci Portobello, ceapă caramelizată și brânză de capră

Ziti cu ciuperci Portobello, ceapă caramelizată și brânză de capră
Ziti cu ciuperci Portobello, ceapă caramelizată și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 622 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Straturi de mic dejun cu ciuperci, ceapă caramelizată, brânză de capră și cimbru, Ciuperci Portobello umplute cu măsline și ceapă caramelizată, și BBQ Portobello brânză la grătar cu ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt cu 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, 1/2 linguriță de sare și zahărul și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste bine, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
În aceeași tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ciupercile și 1/4 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați ceapa rezervată, pătrunjelul, restul de 1/4 linguriță de sare și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți ziti până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute. Rezervați 3/4 cană din apa de paste și scurgeți. Aruncați ziti și 1/2 cană din apa de paste rezervată cu amestecul de ciuperci, restul de 1 lingură de ulei, brânza de capră și parmezanul. Dacă pastele par uscate, adăugați mai multă apă de paster rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
ZitiZiti
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Recomandarea vinului: în timp ce ciupercile au nevoie de un vin roșu, brânza de capră merge cel mai bine cu un vin care are multă aciditate. Un pinot noir din Oregon este o alegere ideală pentru ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista