Zară și arpagic piure de cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu piure de unt și arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de unt, cartofi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zară Arpagic & Asiago Piure De Cartofi Gratin, Cartofi Cremoși Cu Piure De Arpagic, și Cartofi piure de arpagic și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Acoperiți cartofii cubați cu apă sărată rece într-o cratiță mare și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
În timp ce cartofii se gătesc, adăugați untul într-o cratiță mică și sotati șalotul până la translucid.
Adăugați laptele de unt și cald. Condimentează cu sare și piper.
Odată fraged, scurgeți cartofii, reveniți la oală și amestecați grosolan cu un masher de cartofi. Se amestecă amestecul de lapte încălzit, se condimentează cu sare și piper și se ornează cu arpagic.