Zară Sud-Vest Pui La Gratar

Zară Sud-Vest Pui La Gratar
Zară sud-vest pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și întreagă 30 servește 4 și costă $ 3.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 353 calorii. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de turmeric, coajă de tei, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Zară Sud-Vest Pui La Gratar, Zară Aripi De Pui Sud-Vest, și [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună zeama, coaja de tei și sucul, usturoiul, pudra de chili, coriandrul, chimenul, turmericul, sosul fierbinte, coriandrul și sarea și piperul, după gust, într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Lapte BătutLapte Bătut
CoriandruCoriandru
Sos FierbinteSos Fierbinte
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă marinata într-o pungă mare de plastic resigilabilă, se adaugă puiul, se sigilează punga și se dă la frigider. Marinați puiul cu os până la 12 ore, dezosat până la 4 ore, pulpe de pui sau sâni, până la 24 de ore. Dacă folosiți pește, marinați pește alb, cum ar fi snapper, halibut sau bas până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
PeștePește
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
HalibutHalibut
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu-mic pentru sânii și peștii dezosați și la foc mediu pentru sânii, coapsele și picioarele osoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
4
Scoateți carnea/peștele din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Ungeți cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust, pe ambele părți. Grătați până se rumenesc și se carbonizează pe ambele părți și tocmai se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Această rețetă include și metoda pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
2
Piept de pui dezosat: aproximativ 9 minute în total
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
3
Pulpe/picioare de pui: aproximativ 20 de minute în total
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
4
Piept de pui cu OS: aproximativ 15 minute în total
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
OsOs
5
Pește alb: aproximativ 8 minute în total
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbPește Alb
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista