Zară parmezan cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 360 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți unt, zară, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 52 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Zară-Parmezan Piure De Cartofi, Parmezan Cimbru Zară Biscuiți, și Biscuiți Cu Lapte De Arpagic Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Ungeți ușor vasul de copt de 9x13 inch. Aranjați cartofii peste fundul vasului și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este transparentă, aproximativ 5 minute. Se amestecă 3 linguri de unt până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Presărați făina, sarea și piperul peste amestecul de ceapă. Gatiti si amestecati pana cand bulele de amestec si se ingroasa, aproximativ 2 minute. Continuați să amestecați amestecul de făină în timp ce turnați treptat laptele și laptele de unt și readuceți amestecul la fierbere. Se amestecă 3/4 cană parmezan; gătiți timp de 2 minute până se topește, iar amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se toarnă amestecul peste cartofi în vasul de copt, amestecând pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1/2 oră și amestecați.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
8
Coaceți 1/2 oră mai mult, amestecați din nou amestecul de cartofi și presărați cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză