Zară Marinat Pulpe De Pui Prăjit

Zară Marinat Pulpe De Pui Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui prăjite marinate cu unt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 144g de grăsime, și un total de 1718 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coapse de pui, sare și piper, canola și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui cu muștar-muștar prăjit la cuptor cu Panko, Murături prăjite cu Old Bay și zară, și Zară Marinate Roșii Verzi Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți sânii și coapsele de pui pentru a îndepărta orice reziduu și uscați-le cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se pune într-un castron nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă zară peste, se acoperă și se lasă la marinat, de preferință peste noapte, la frigider, dar cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
3
Încălziți uleiul în friteuză la 350 de grade F sau conform instrucțiunilor producătorului friteuzei dvs. adânci pentru bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4
Configurați-vă stația de panificare: în boluri separate puneți făină; ouă bătute; și făină de porumb care a fost condimentată cu boia de ardei și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scoateți puiul câte 1 bucată pe rând din zară și dragă în făină, permițând să cadă orice exces de făină. Înmuiați puiul cu făină în spălarea ouălor și apoi acoperiți cu amestecul de făină de porumb. Prăjiți bucățile de pui acoperite în loturi până când sunt gătite, aproximativ 13 până la 20 de minute. (Utilizați instrucțiunile producătorului pentru friteuza dvs. pentru referință de bază pentru bucățile de pui, apoi testați puiul pentru a vedea că este o furculiță.) Se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista