Zară-biscuiți de coacăze cu glazură de lămâie

Zară-biscuiți de coacăze cu glazură de lămâie
Biscuiți de coacăze cu glazură de lămâie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 356 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu lapte de lămâie cu glazură de lămâie, Biscuiți De Coacăze Din Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Cremă De Coacăze De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron sau robot de bucătărie, amestecați sau rotiți făina, zahărul, praful de copt și sarea pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați unt și tăiați cu un blender de patiserie sau pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Dacă utilizați un procesor, răzuiți amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Într-un castron mic, bateți zeama și oul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se adaugă în amestecul de făină împreună cu coacăze uscate și coaja de lămâie. Se amestecă cu o furculiță până se umezește uniform (aluatul va arăta sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze UscateCoacăze Uscate
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Răzuiți aluatul pe o suprafață făinoasă și, cu mâinile ușor făinoase, transformați-l într-o bilă, apoi bateți-l într-o rundă de 7 inci de aproximativ 1 3/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Tăiați aluatul în opt pene egale. Aranjați pene la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți scones până când blaturile se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute pe foaia de copt. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună zahărul pudră și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
10
Stropiți glazura peste scones calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Serviți scones calde sau lăsați să se răcească complet.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista