Zară-biscuiți de coacăze cu glazură de lămâie
Biscuiți de coacăze cu glazură de lămâie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 356 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu lapte de lămâie cu glazură de lămâie, Biscuiți De Coacăze Din Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Cremă De Coacăze De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron sau robot de bucătărie, amestecați sau rotiți făina, zahărul, praful de copt și sarea pentru a amesteca.
Adăugați unt și tăiați cu un blender de patiserie sau pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Dacă utilizați un procesor, răzuiți amestecul într-un castron.
Într-un castron mic, bateți zeama și oul pentru a se amesteca.
Se adaugă în amestecul de făină împreună cu coacăze uscate și coaja de lămâie. Se amestecă cu o furculiță până se umezește uniform (aluatul va arăta sfărâmicios).
Răzuiți aluatul pe o suprafață făinoasă și, cu mâinile ușor făinoase, transformați-l într-o bilă, apoi bateți-l într-o rundă de 7 inci de aproximativ 1 3/4 inci grosime.
Tăiați aluatul în opt pene egale. Aranjați pene la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt.
Coaceți scones până când blaturile se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute pe foaia de copt. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună zahărul pudră și sucul de lămâie.
Stropiți glazura peste scones calde.
Serviți scones calde sau lăsați să se răcească complet.