Zampone e Fagioli: cârnați și fasole

Zampone e Fagioli: cârnați și fasole
Zampone e Fagioli: cârnați și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 923 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fasole borlotti, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), Paste Fagioli cu fasole de afine și Kale, și Pastan E Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți zampone din baie și clătiți în apă rece. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Într-un castron mare, combinați bine carnea de porc, pielea de șuncă, prosciutto, cârnații italieni și condimentele. Condimentează interiorul zamponei cu sare și piper și umple cu amestecul de porc. Folosind un ac mare și măcelar?s sfoară, legați piciorul. Într-o oală mare, așezați zamponul cu suficientă apă pentru a acoperi câțiva centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
ProsciuttoProsciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Coborâți focul și fierbeți acoperit timp de 2 ore.
4
Între timp, fierbeți fasolea înmuiată în apă 1 oră, până când este fragedă, dar încă ușor fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți untura la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mare 5 minute, până se rumenesc. Se amestecă bulionul de pui și pasta de roșii și se gătește la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați fasolea scursă și gătiți 10 minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare un piper și se pune pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Când zampone este gata, scoateți din apă, lăsați să se odihnească 10 minute, apoi feliați în runde de 1/2 inci și așezați deasupra boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Stropiți cu oțet balsamic real și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
10
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista