Zabaglione-Merișoare și pere acoperite cu Zabaglione
Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, ouă naturale, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere calde caramelizate cu cuișoare Zabaglione, Pere și afine braconate în vin, și Pere de arțar cu nuci pecan și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță de 2 sau 3 litri, încălziți 2 până la 3 inci apă pentru a fierbe la foc mediu-mare. Separați ouăle; aruncați albușurile sau dați-le la frigider și păstrați-le pentru o altă utilizare.
Într-un vas de sticlă metalic sau rezistent la căldură puțin mai mare decât cratița, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și vanilia cu sârmă aproximativ 2 minute sau până se spumează.
Puneți vasul peste cratița care conține apă clocotită (asigurați-vă că fundul vasului nu atinge apa). Continuați să bateți energic și constant 1 până la 2 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe. Bateți treptat în vin, amestecând energic cu 5 până la 7 minute mai mult (asigurați-vă că amestecul nu fierbe) sau până când crema devine galben pal, își dublează volumul și se îngroașă; se ia de pe foc.
Împărțiți fructele în mod egal între 4 boluri mici. Puneți cremă caldă peste fructe și serviți.