Zabaglione fleac felie
Zabaglione fleac felie este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, gălbenușuri de ou, zahăr auriu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 152 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glam fleac felie, Felie de fleac cu gheață, și Cum să faci un fleac | fleac italian de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crema zabaglione, puneți gălbenușurile de ou șizahăr într-un castron mare.
Bateți cu un beater electric timp de 2 minute până când este mai deschis la culoare și cade în panglici groase. Continuați să bateți în timp ce treptatturnând vinul, apoi marsala.
Se toarnă acest lucruo cratiță medie, de preferință antiaderentă. Se amestecăun foc mic până se îngroașă. Durează 5-7 minute, până când ar trebui să îmbrace gros spatele lingurii și să fie ușor și spumos.
Se toarnă într-un castron șise răcește timp de 45 de minute, sau mai bine, peste noapte.Între timp, feliați panettone și așezați-l în felii suprapuse pe partea de jos (nu în sus pe laturi)a unei forme rotunde de tort de 20 cm, cu fundul liber (5,5 cm adâncime), apăsând feliile în jos, astfel încât să alinieze complet baza (creați un strat de panettone).
Stropiți peste 3-4 linguri de marsala, astfel încât fiecare feliedevine puțin și lăsați-l să se înmoaie. Răsturnați cireșele drenate pe hârtie de bucătărie și uscați-le (dacă sunt prea umede,panettone-ul se va înmuia când se dezgheță), apoi înjumătățiți-le pe fiecare pentru a ușura tăierea mai târziu.Bateți crema în vârfuri moi și împăturiți-oamestecul rece marsala. Dacă totul pare puțin aglomerat, dă-i o bătaie rapidă cu un tel de sârmă.
Turnați crema de Zabaglione peste cireșe și dați-i câte a vârtejuri, astfel încât să fie ușor ondulant deasupra.Deschideți-congelați până când este ferm, apoi acoperiți cu folie alimentară și folie și congelați până la 1 lună.Când este gata de utilizare, desfaceți și dezghețați în frigider timp de aproximativ 2-2 ore de km (ar trebui să fie destul de moussey),apoi serviți, pudrați generos cu cocoapowder cernut și acoperiți cu holly.
Se servește tăiat în pene.