Nevoie de o desert vegetarian? Yummy Cappuccino Mocha Torte ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, batoane de copt cu ciocolată semidulce, granule de cafea instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cappuccino Torte, Mocha Cappuccino Negrese, și Mocha-Cappuccino Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie până când amestecul devine firimituri fine.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați 5 linguri de unt topit; pulsează de 3 sau 4 ori sau până se combină. Apăsați ferm amestecul de firimituri în părțile inferioare și 1 inch în sus ale unei tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Coaceți la 350 timp de 15 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Încălziți 2 căni de frișcă într-o cratiță mare la foc mediu; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați 16 uncii de ciocolată, amestecând până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1/2 cană de unt și sirop de porumb, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Unt
7
Se toarnă fudge în tigaia pregătită. Se răcește 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Încălziți 12 uncii de ciocolată, 6 linguri de unt și 1 linguriță de granule de cafea într-o cratiță la foc mic, amestecând constant, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Aduceți 1/2 cană de zahăr granulat și 3 linguri de apă la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti amestecul 2 minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 240 (etapa cu bile moi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bomboane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
11
Între timp, bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Bateți treptat siropul fierbinte în albușuri. Continuați să bateți până se formează vârfuri medii-rigide, aproximativ 3 minute. Îndoiți în 1 cană amestec de ciocolată rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
12
Întindeți amestecul de cappuccino uniform peste stratul de fudge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
13
Combinați 1/4 cană de frișcă și restul de 5 lingurițe de granule de cafea într-un castron mare, amestecând până se dizolvă cafeaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Frișcă
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
14
Adăugați restul de 1 1/2 căni de frișcă, zahăr pudră și scorțișoară. Bateți la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de ciocolată rămas de 1/2 cană. Rezervați 2 căni de mousse; întindeți mousse-ul rămas uniform peste stratul de cappuccino. Țeavă rezervate mousse în jurul partea de sus a tort. Acoperiți și răciți 8 ore. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ciocolata
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
15
Bacsis: la prepararea mousse-ului, ciocolata rezervată va fi puțin groasă, provocând un aspect pătat în amestecul de mousse. Pentru o atingere distractivă, acoperiți acest strat de mousse cu bucle mari de ciocolată.