Yucat Carne De Porc În Stil Yucat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc în stil Yucat. Această rețetă servește 6 și costă 3,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 486 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, pudră de chili, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Carne de porc fiartă în stil Yucatan, Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat, și Cotlete De Porc La Grătar În Stil Yucatan.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți fante aleatorii de 1 1/2 inch în friptura de porc și umpleți fiecare cu o prune.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau o oală rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și rumeniți carnea de porc pe toate părțile.
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez; pus deoparte.
Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender cu motorul pornit, procesați căței de usturoi până se toacă.
Adăugați ceapa și pulsul până la tocat.
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Adăugați usturoiul tocat și ceapa în cuptorul olandez și sotati până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați sucul de mere, oțetul de cidru, pudra de chili, sarea, oregano și scorțișoara. Întoarceți parcul la cuptorul olandez. La foc mare, aduceți la fierbere. Se acoperă și se introduce în cuptor. Gatiti 1 1/2 ore, ungand ocazional.
Scoateți capacul și gătiți 30 de minute mai mult.
Scoateți carnea de porc din sos. Puneți sosul deoparte timp de 10 minute. Când grăsimea iese la suprafață, îndepărtați-o și aruncați-o. Se fierbe sosul la foc mare, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1 1/2 căni. Feliați friptura de porc și serviți cu sosul.
Păstrați-l: feliați orice carne de porc rămasă în bucăți groase de 1/2 inch și păstrați-o în recipiente etanșe sau pungi cu fermoar grele, cu o parte din sos. Se dă la frigider până la 3 zile sau se congelează până la 3 luni. Pentru a reîncălzi, cuptorul cu microunde carnea de porc în sos, astfel încât carnea să rămână umedă.