Yucat Carne De Porc În Stil Yucat

Yucat Carne De Porc În Stil Yucat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc în stil Yucat. Această rețetă servește 6 și costă 3,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 486 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, pudră de chili, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Carne de porc fiartă în stil Yucatan, Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat, și Cotlete De Porc La Grătar În Stil Yucatan.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți fante aleatorii de 1 1/2 inch în friptura de porc și umpleți fiecare cu o prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau o oală rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și rumeniți carnea de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Între timp, într-un robot de bucătărie sau blender cu motorul pornit, procesați căței de usturoi până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ceapa și pulsul până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul tocat și ceapa în cuptorul olandez și sotati până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8
Adăugați sucul de mere, oțetul de cidru, pudra de chili, sarea, oregano și scorțișoara. Întoarceți parcul la cuptorul olandez. La foc mare, aduceți la fierbere. Se acoperă și se introduce în cuptor. Gatiti 1 1/2 ore, ungand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți capacul și gătiți 30 de minute mai mult.
10
Scoateți carnea de porc din sos. Puneți sosul deoparte timp de 10 minute. Când grăsimea iese la suprafață, îndepărtați-o și aruncați-o. Se fierbe sosul la foc mare, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1 1/2 căni. Feliați friptura de porc și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Păstrați-l: feliați orice carne de porc rămasă în bucăți groase de 1/2 inch și păstrați-o în recipiente etanșe sau pungi cu fermoar grele, cu o parte din sos. Se dă la frigider până la 3 zile sau se congelează până la 3 luni. Pentru a reîncălzi, cuptorul cu microunde carnea de porc în sos, astfel încât carnea să rămână umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista