Yuca Cu Mojo De Usturoi-Var
Yuca cu Mojo de usturoi-Var este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 320 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare sunt Yucca Cu Sos De Usturoi (Yuca Con Mojo), Usturoi Lime Yuca Mash, și Yuca cartofi prajiti cu Mojo.
Instrucțiuni
Aduceți yuca cu apă pentru a acoperi și 2 lingurițe de sare la fiert într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
Transferați yuca într-un castron mare sau platou de servire și păstrați-l la cald.
Se amestecă împreună restul de 1 linguriță de sare, usturoi și următoarele 3 ingrediente în cratiță la foc mediu; gătiți, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute sau până când ceapa este translucidă. Puneți amestecul de usturoi uniform peste yuca; acoperiți cu inele de ceapă, dacă doriți, și serviți imediat.
* 1 pachet (24 uncii) yuca congelată, dezghețată, poate fi înlocuită cu proaspătă.