Yarnall Family ' s Fyrstekake (Tarta norvegiană de Cardamom-migdale)

Rețeta Yarnall Family ' s Fyrstekake (Tarta norvegiană de Cardamom-migdale) ar putea satisface pofta ta Scandinavă în aproximativ 45 minute. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 318 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Cardamom Cu Migdale De Mere, Tarta de piersici, prune, zmeură fără Gluten cu cremă de Cardamom și crustă de migdale, și Cookie-Uri Norvegiene De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina,praful de copt, cardamomul și sarea într-un castron mediu; setaside. Folosind un mixer electric, bateți 1/2 ceașcăunt și zahăr într-un castron mediu până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți gălbenușul de ouși lapte. Cu mixer care rulează la viteză mică, se adaugă treptat ingrediente uscate și bate doarpână când se combină bine.
Bateți aluatul într-o bilă; rupeți un sfertde aluat. Formați fiecare piesă îno minge. Aplatizați bilele în discuri. Acoperiți separat și răciți discurile de aluat timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Tigaie cu unt.Spargeți discul de aluat mai mare în bucăți miciși împrăștiați pe fundul tăvii de tartă. Folosind vârful degetelor, apăsați aluatul pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Utilizați fundul plat al unei cupe de măsurare pentru a netezi suprafața și a tăia marginile.
Întindeți discul de aluat mai mic la aproximativ 1/8" grosime. Folosind bucătărie decorativătăietoare, decupați forme și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie. Acoperiși crusta rece și decupaje timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. pulsați migdalele, zahărul pudră, cardamomul și nucșoara într-un robot de bucătărie până când nucile sunt finesol.
Transferați ingredientele uscate într-o cantitate marecastron. Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou și vanilia într-un castron mediu până cândse formează vârfuri medii. Îndoiți ușor albușurile de ouîn ingrediente uscate.
Bateți gălbenușul de ou și 2 lingurițe de apă într-un miccastron pentru a amesteca. Umpleți crusta răcită cu migdaleamestec; partea superioară netedă. Aranjați decupaje deasuprași decupaje perie cu spălare de ou.
Coaceți tarta până când crusta și decupajele sunt maro auriu și umplutura este setată, 30-35minute.
Transferați pe un suport de sârmă; lăsați cool.DO înainte: tarta se poate face cu 2 zile înainte.A se păstra etanș la temperatura camerei.