Wrapuri de pui la gratar

Wrapuri de pui la gratar
Wrapurile de pui la grătar sunt un fel principal care servesc 2. O porție conține 536 de calorii, 29 g de proteine și 34 g de grăsime. Pentru 1,85 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piept de pui, tortilla de făină, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați împachetări de pui la grătar, împachetări de pui la grătar și împachetări de pui la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente; adauga puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pana la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți puiul, descoperit, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede. Tăiați puiul în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Cu LapteIaurt Cu Lapte
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
3
Serviți în tortilla cu toppinguri la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropiți Cu Ulei De MăslineStropiți Cu Ulei De Măsline
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista