Wortel Sambal
Wortel Sambal ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 236 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de apă, oțet distilat, chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal, Rețetă Sambal Okra (degetele doamnei sambal), și Rețetă Sambal Udang (Sambal de creveți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți semințele din păstăile de cardamom și aruncați păstăile.
Combinați semințele de cardamom și chile într-o moară de condimente sau mortar și pistil; se macină într-o pulbere.
Combinați amestecul de cardamom, morcovul și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, 30 de minute.
Adăugați oțet; reduceți căldura și fierbeți încă 30 de minute sau până se îngroașă.
Transferați amestecul într-un castron; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.