Wonton Noodles

Reteta Wonton fidea ar putea satisface pofta ta chineză în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. O porție conține 1103 calorii, 65g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de scallions și părți separate, apă, suc de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Fidea Wonton (Malaysian Wantan Mee), Fidea de orez cu Wonton / Ravioli chinezi în sos de ciuperci, și taitei de legume | cum se fac taitei de legume / taitei de legume usor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte doriți să vă faceți supa wonton, curățați-vă și devein creveții. Dacă doriți ca creveții dvs. să arate întregi, îi dezvoltați fără a-i tăia, folosind o scobitoare introdusă de-a lungul unei părți a venei, pentru a săpa vena. Odată ce atinge vârful, ar trebui să puteți scoate vena cu degetele.
Puneți creveții curățați într-un castron și acoperiți cu suficientă apă rece, astfel încât creveții să fie scufundați.
Se adaugă carbonatul de potasiu și se amestecă. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Pentru a face stocul, adăugați cojile de creveți, polacul uscat, apa, zahărul, sarea și sosul de soia într-o oală. Tăiați părțile verzi ale scallionilor și adăugați-le în oală, rezervând partea albă pentru wontons.Aduceți amestecul la fierbere la foc mare. Îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață. Coborâți focul pentru a menține un foc mic, continuând să îndepărtați orice spumă pe măsură ce se acumulează. Gatiti pana cand bulionul este foarte aromat 30-40 de minute. Pentru wontons, scurgeți și clătiți creveții cu apă. Uscați creveții, apoi tăiați aproximativ 3/4 " din cea mai groasă parte a fiecărui creveți.
Adăugați bucățile groase într-un castron.Folosiți un cuțit pentru a toca capetele cozii creveților într-o pastă groasă.
Adăugați acest lucru într-un castron mic separat. Tocați mărunt părțile albe ale scallionilor și adăugați 2 lingurițe la creveții tocați, păstrând restul pentru mai târziu. În vasul cu creveții tocați, adăugați 1 linguriță de amidon de cartofi și 1 linguriță de vin Shaoxing, împreună cu sosul de stridii, sucul de ghimbir și o picătură de piper alb.
Se amestecă bine la combine.In vasul cu bucățile groase de creveți, adăugați 1/2 linguriță de amidon de cartofi și 1/2 linguriță de vin Shaoxing, împreună cu zahărul, sarea și un strop de piper alb.
Se amestecă bine pentru a combina.
Lăsați acest lucru să se marineze timp de 20 de minute.Pregătiți un castron mic cu apă. Pentru a face wontons, puneți un înveliș în palma mâinii stângi (sau mâna dreaptă dacă sunteți stângaci).
Adăugați aproximativ 1 linguriță de umplutură de creveți tocată.Se acoperă cu 1 bucată mare de creveți, se udă două margini ale învelișului și se pliază pe jumătate în diagonală pentru a face un triunghi. Sigilați colțul de sus, apoi mergeți în jos, etanșând părțile bolului, asigurându-vă că nu există aer prins în interiorul wontonului. Repetați până când rămâneți fără shrimp.To terminați supa, supa printr-o sită mare, într-o cană de măsurare lichidă, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult bulion posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni de bulion. Dacă aveți mai puțin, adăugați apă pentru a face 3 căni. Strecurați acest lucru printr-o sită cu plasă foarte fină (cum ar fi o strecurătoare de ceai) într-o oală curată pentru a îndepărta orice particule fine. Reglați sarea după gust. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și fierbeți wontonii în loturi timp de aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron puțin adânc cu o lingură cu fante și aruncați cu un strop de ulei de susan pentru a nu se lipi. Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului. Dacă le doriți al dente, poate doriți să reduceți timpul de gătit cu până la 30%. Împărțiți wontonii între 3-4 boluri, apoi împărțiți tăiței uniform. Completați cu scallions tocate rezervate, apoi în cele din urmă supa noastră peste fiecare castron de tăiței wonton.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.