Whisky Mojo Marinade

Whisky Mojo Marinade
Whisky Mojo marinada ar putea fi doar marinata pe care o căutați. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, whisky, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Marinada Mojo, Carne Asada con Mojo (carne de vită la grătar cu marinată acră de portocale), și Pui la grătar cu marinată de whisky-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, amestecați împreună uleiul de canola, usturoiul, whisky-ul, sucul de portocale, sucul de lămâie, chimenul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
WhiskyWhisky
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
2
Pentru a folosi marinada, turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați până la două kilograme de carne, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista