Whisky De Secară Infuzat

Whisky De Secară Infuzat
Infuzat whisky de secară ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 195 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere, fasole de vanilie, whisky de secară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd), și Hard Cupcakes cidru cu mere Caramel whisky & whisky Buttercream (+o zi de naștere blog!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de zahăr și 1/2 cană de apă clocotită într-o cană de măsurare cu 2 căni, amestecând până se dizolvă zahărul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați salvia și perele într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați semințe în amestecul de pere. Se toacă fasolea; se adaugă la amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Adăugați 3 linguri de sirop de zahăr în amestecul de pere (rezervați siropul de zahăr rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Coaceți amestecul de pere la 300 timp de 20 de minute sau până când perele se rumenesc și amestecul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Combinați amestecul cald de pere și whisky într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă amestecul într-un recipient cu capac; acoperiți și depozitați într-un loc răcoros și întunecat timp de 1 săptămână, agitând ocazional. Se strecoară solidele atunci când sunt gata de utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista