Westwood Retro Burger
Westwood Retro Burger ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 2327 calorii, 59G de proteine, și 171g de grăsime pe porție. Pentru $11.66 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bourbon, muștar Dijon cu cereale, chifle de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Retro", Pui fierbinte și chipsuri Retro, și Sos Retro Hibachi pentru friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 2 căni de chipsuri de hickory, înmuiate timp de 30 de minute
Pentru burger: Preîncălziți grătarul la foc mediu. Pune-ți așchii de lemn să fumeze în grătar.
Combinați ușor carnea de vită și mielul.
Presărați bourbonul peste carnea măcinată și lăsați să se odihnească 2 minute. După ce bourbonul s-a înmuiat în amestecul de carne, încorporați grăsimea de rață, muștarul, pătrunjelul, cimbru, sosul fierbinte, oțetul, șalota și puțină sare și piper. Aveți grijă să nu amestecați prea mult, în special cu grăsimea de rață; grăsimea trebuie distribuită uniform în bucăți mici de dimensiunea unui cap de creion. Formați 4 chiftele lejer, suficient pentru a-și menține forma și a nu se destrăma.
Grătiți așezând tortele într-o formație U pe grătar (grătarele exterioare pe secțiunea înaltă și centrală off, sau faceți un puț de cărbune). Gatiti la mediu-rar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Lăsați să se odihnească într-un loc cald. Prăjiți chiflele despicate pe grătar în timp ce fumul se construiește.
Ungeți jumătățile de ceapă cu ulei de măsline și gătiți-le pe grătarul încă fierbinte, până când se înmoaie și exteriorul este carbonizat. Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați-l în benzi subțiri și lăsați-l deoparte.
Într-o oală grea la foc mare, gătiți slănina tăiată cubulețe până când este crocantă și redată. Se amestecă fâșiile de ceapă și bourbonul și se aduce la foc mic. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, apoi se amestecă untul. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute. Se condimentează cu oțet balsamic, Dijon, rozmarin și sare. Scoateți marmelada de pe foc și terminați cu sirop de arțar. Rezervați într-o zonă caldă pentru a servi (se poate face cu până la 2 zile înainte).
Așezați burgerii pe chiflele de jos, lingurați peste puțină marmeladă (asigurați-vă că obțineți mult sos) și acoperiți-l..
Dacă nu ți se scurge pe braț, nu ai primit suficient sos acolomănâncă-l prost, grăbește-te