Wellington de somon și ciuperci cu sos de castraveți
Nevoie de o felul principal pescatarian? Wellington de somon și ciuperci cu sos de castraveți ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 493 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,8 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, file de somon, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Wellington de ciuperci cu sos cremos de morcovi, Wellington individual de vită cu sos de ciuperci, și Tarte Wellington de vită cu sos de brânză albastră de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Călește șalotele în unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute; adăugați ciuperci și usturoi. Gatiti 5 minute sau pana se evapora lichidul.
Adăugați vermut; gatiti pana se evapora lichidul.
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Presărați fileurile cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti fileurile intr-o tigaie antiaderenta la foc mare 2 minute pe fiecare parte.
Rulați fiecare coajă de patiserie într-un cerc de 7 inci.
Întindeți aproximativ 1/4 cană de amestec de ciuperci în centrul fiecărui cerc. Sus cu fileuri. Înfășurați produse de patiserie peste fiecare file, înfășurând marginile sub File și ciupind pentru a sigila.
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport într-o tigaie pentru pui.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până devin aurii.
Se servește cu sos de castraveți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.