Wellington de somon și ciuperci cu sos de castraveți

Wellington de somon și ciuperci cu sos de castraveți
Nevoie de o felul principal pescatarian? Wellington de somon și ciuperci cu sos de castraveți ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 493 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,8 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, file de somon, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Wellington de ciuperci cu sos cremos de morcovi, Wellington individual de vită cu sos de ciuperci, și Tarte Wellington de vită cu sos de brânză albastră de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește șalotele în unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute; adăugați ciuperci și usturoi. Gatiti 5 minute sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vermut; gatiti pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
3
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Presărați fileurile cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti fileurile intr-o tigaie antiaderenta la foc mare 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Rulați fiecare coajă de patiserie într-un cerc de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Întindeți aproximativ 1/4 cană de amestec de ciuperci în centrul fiecărui cerc. Sus cu fileuri. Înfășurați produse de patiserie peste fiecare file, înfășurând marginile sub File și ciupind pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
7
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport într-o tigaie pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește cu sos de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista