Walleye tocită cu piure de rădăcină de țelină și salată de mere
Pan ars Walleye cu piure de radacina de telina si salata de mere este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 296 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați untul, mărul delicios, merele Granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Biscotti Cu Lămâie ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 38%. Încercați Rădăcină De Țelină Și Piure De Mere, Țelină-rădăcină și măr pur, și Rădăcină de țelină, Kohlrabi și pur de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Sote walleye la foc mare pana se rumeneste si flip.
Se introduce la cuptor timp de 4 până la 6 minute sau până când peștele este gătit la mediu (aproximativ 140 de grade F).
Se fierbe rădăcina de țelină tăiată cubulețe și merele Granny Smith în apă sărată până se înmoaie și se îndepărtează din lichid.
Adăugați untul și piureul cu masher de cartofi până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Aruncați merele julienne cu ulei de lămâie și năsturel și dați deoparte.
Puneți o cantitate mică de piure pe fiecare farfurie și acoperiți cu o bucată de pește.
Garnisiți cu salată de mere.