Walleye cu struguri prăjiți și cartofi Fingerling
Walleye cu struguri prăjiți și cartofi Fingerling ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 269 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cartofi fingerling, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți, Cartofi Prăjiți, și Cartofi Noi Prăjiți / Fingerling.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Adăugați cartofii într - o foaie de copt de 12 pe 18 inci și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu un vârf de sare și piper. Aruncați până când este acoperit uniform.
Transferați foaia în cuptor și gătiți timp de 10 minute.
Scoateți cu grijă tava din cuptor și folosiți o pereche de clești pentru a muta cartofii la un capăt.
Stropiți o lingură de ulei peste capătul gol, apoi adăugați strugurii și fileurile de walleye cu pielea în jos. Condimentați fiecare file de pește cu un vârf de sare și piper, apoi acoperiți cu câteva felii de usturoi și câteva felii de lămâie.
Stropiți lingura rămasă de ulei de măsline peste pește.
Întoarceți tava la cuptor și gătiți până când peștele este complet gătit și cartofii sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Împărțiți peștele, strugurii și cartofii între patru farfurii. Strângeți puțin suc din jumătatea de lămâie netăiată peste fiecare farfurie.