Vânat Sacadat

Vânat Sacadat
Vânat sacadat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 3 porții. Acest curs principal are 499 calorii, 66g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $ 6.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Un amestec de praf de usturoi, condimente pentru grătar, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Vânat Sacadat, Carne de vită sau de vânat sacadat, și Rețetă Sacadată De Vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați carne de vânat măcinată, sare, MSG, sos fierbinte, amestec de întărire, condimente pentru grătar, apă, fum lichid, praf de usturoi și piper; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
MsgMsg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Linie tăvi de deshidratare alimentară cu folie de plastic. Puneți amestecul de carne într-un strat foarte subțire pe tăvi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DehydratorDehydrator
3
Locul în deshidratator stabilit în conformitate cu instrucțiunile producătorilor. După ce carnea s-a întărit, după aproximativ primele 2 ore, scoateți-o din plastic, tăiați-o în benzi și înlocuiți-o pe rafturi. Continuați până când carnea se usucă, aproximativ 5 până la 10 ore în total, în funcție de mașină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
DehydratorDehydrator
4
Când ați terminat, ștergeți orice grăsime cu un prosop de hârtie. A se păstra la frigider într-un borcan cu un capac bine fixat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții3
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista