Vânat sacadat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 3 porții. Acest curs principal are 499 calorii, 66g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $ 6.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Un amestec de praf de usturoi, condimente pentru grătar, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Vânat Sacadat, Carne de vită sau de vânat sacadat, și Rețetă Sacadată De Vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați carne de vânat măcinată, sare, MSG, sos fierbinte, amestec de întărire, condimente pentru grătar, apă, fum lichid, praf de usturoi și piper; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vânat
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Msg
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Linie tăvi de deshidratare alimentară cu folie de plastic. Puneți amestecul de carne într-un strat foarte subțire pe tăvi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Dehydrator
3
Locul în deshidratator stabilit în conformitate cu instrucțiunile producătorilor. După ce carnea s-a întărit, după aproximativ primele 2 ore, scoateți-o din plastic, tăiați-o în benzi și înlocuiți-o pe rafturi. Continuați până când carnea se usucă, aproximativ 5 până la 10 ore în total, în funcție de mașină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Dehydrator
4
Când ați terminat, ștergeți orice grăsime cu un prosop de hârtie. A se păstra la frigider într-un borcan cu un capac bine fixat.