Vânat Sacadat
Vânat sacadat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 3 porții. Acest curs principal are 499 calorii, 66g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $ 6.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Un amestec de praf de usturoi, condimente pentru grătar, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Vânat Sacadat, Carne de vită sau de vânat sacadat, și Rețetă Sacadată De Vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carne de vânat măcinată, sare, MSG, sos fierbinte, amestec de întărire, condimente pentru grătar, apă, fum lichid, praf de usturoi și piper; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore.
Linie tăvi de deshidratare alimentară cu folie de plastic. Puneți amestecul de carne într-un strat foarte subțire pe tăvi.
Locul în deshidratator stabilit în conformitate cu instrucțiunile producătorilor. După ce carnea s-a întărit, după aproximativ primele 2 ore, scoateți-o din plastic, tăiați-o în benzi și înlocuiți-o pe rafturi. Continuați până când carnea se usucă, aproximativ 5 până la 10 ore în total, în funcție de mașină.
Când ați terminat, ștergeți orice grăsime cu un prosop de hârtie. A se păstra la frigider într-un borcan cu un capac bine fixat.