Voodoo Languste Enchiladas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Voodoo languste Enchiladas. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 992 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, condimente cajun, șobolani și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Voodoo Rootbeer, și Foaie Pan Voodoo Bowl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru umplutură: prăjiți ardeii chile, ardeii grași, ceapa și roșiile pe un grătar sau deschideți flacăra până se carbonizează la exterior.
Se pune într-o pungă de plastic sau pe o tavă și se răcește la frigider cel puțin o oră.
Scoateți-le din frigider și rezervați 1 ardei gras roșu, 1 ceapă roșie și 1 roșie roșie pentru sos.
Îndepărtați pielea și semințele (dacă doriți) de restul ardeilor, fiind foarte atenți să nu vă atingeți fața. Lăsând semințele în va însemna enchiladas dvs. sunt mult mai picant. Pentru enchiladele mai blânde, lăsați-i pe habaneros cu totul. Răzuiți orice char negru de pe ceapa roșie și pielea exterioară (nu mănâncă bine). După ce se face acest lucru, doriți să amestecați ardeii, ceapa, roșiile și ardeii iute și să le tocați în bucăți de mărimea mușcăturii.
Când legumele sunt tocate, adăugați carnea de coadă de languste și jumătate din brânza jack și amestecați bine.
În bolul de amestecare separat, adăugați condimentul Cajun, praful de usturoi, pudra de ceapă, boia de ardei și cimbru. Acest amestec de condimente pe care l-ați creat este un condiment minunat de înnegrire, astfel încât să economisiți orice Plus pe care îl aveți. Unele condimente Cajun au mai multă sare decât altele, așa că gustă-ți amestecul. Ar trebui să aibă o mulțime de aromă, dar să aibă un echilibru frumos de sare. Dacă găsiți că aveți nevoie de puțină sare, adăugați puțină sare condimentată sau un sezon-toate; dacă este prea sărat, adăugați puțin mai multă boia, usturoi și pudră de ceapă.
După ce ați amestecat condimentele, adăugați jumătate din ea amestecului și gustului de languste.
Adăugați un strop de ulei de măsline într-o tigaie fierbinte la foc mediu-mare, apoi adăugați untul. Adăugați imediat usturoiul și șalotii; acest lucru se va găti rapid, astfel încât crema dvs. să fie gata de plecare. Gatiti poate un minut, amestecand constant (nu ardeti), apoi adaugati crema grea. Folosind un tel, amestecați sosul până când începe să fiarbă. Reduceți căldura la minim și amestecați la fiecare câteva minute.
Într-un robot de bucătărie, adăugați ardeiul gras roșu rezervat, ceapa, Roșia, condimentul Cajun, boia și sarea condimentată. Puree într-o consistență netedă.
Adăugați acest amestec în crema fierbinte și amestecați bine. Întoarceți focul la mediu și fierbeți timp de 15 minute, amestecând des. Nu lăsați sosul să fiarbă. (Lăsați sosul să se răcească și apoi să se răcească la frigider dacă doriți să îl faceți din timp.)
Pentru asamblare: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă la 350 de grade F.
Folosind o pereche de clești metalici, aruncați tortilele 2 la un moment dat în uleiul fierbinte timp de aproximativ 10 secunde.
Scoateți din ulei și așezați pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul. Lăsați tortilele să se răcească, dar nu le răcoriți. În timp ce acestea sunt încă ușor cald, începe spooning în umplutura aproximativ un sfert din drum în jos tortilla și apoi rola strâns.
Folosind o tigaie pentru tort sau o farfurie adâncă, așezați aproximativ 1/2 cană de sos de smântână în fundul tigaiei și întindeți uniform.
Adăugați fiecare enchilada una lângă alta până când tigaia este umplută.
Se toarnă suficient sos pentru a acoperi complet partea de sus.
Adăugați restul de brânză jack și puneți-l în cuptor pentru a coace timp de 30 până la 40 de minute. Brânza ar trebui să clocotească fierbinte și abia începe să se rumenească.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.