Vițel prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi

Vițel prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi
Vitelul prăjit cu rozmarin și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. O porție conține 638 calorii, 68G de proteine, și 30g de grăsime. Dacă aveți la îndemână vin, piept de vițel, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Umăr de vițel cu ciuperci Porcini, usturoi și rozmarin, Cozi de vițel prăjite cu rozmarin, și Varză De Bruxelles Cu Usturoi Prăjit În Tigaie Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică sau o tigaie de 12 inci cu capac, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați căței de usturoi și rumeniți ușor, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3
Rumenim vițelul în tigaie, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați vinul și rozmarinul, reduceți focul la minim și acoperiți. Fierbeți vițelul timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când furculița se înmoaie, rotind de 2 sau 3 ori în timpul gătitului. Dacă vițelul începe să se lipească, adăugați 2 linguri de apă și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Transferați vițelul pe o tăietură, coaste orientate în sus. Salvați sucurile de tigaie. Folosind un cuțit, sculptați cu grijă în jurul oaselor și îndepărtați-le. Feliați vițelul. Păstrează sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se servește fierbinte sau cald, cu sucurile de tigaie lingurate peste carne, însoțite de
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Verdeață sotată peste mămăligă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
VerziiVerzii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista