Vițel fraged în sos de ierburi

Vițel fraged în sos de ierburi
Carnea de vițel fragedă în sos de ierburi este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cotlet de vițel, rozmarin, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de vițel cu crustă de ierburi și rădăcină de țelină și Sformato de pere cu sos de cireșe, Cotlet De Vițel Cu Piper De Ierburi, și Cotlete de vițel prăjite cu salată de ierburi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista