Vitel Marsala
Vitel Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ciuperci pre, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala.
Instrucțiuni
Carne de vită în 3 linguri de făină.
Combinați 1 lingură de făină și consomm, amestecând cu un bici; deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați vițel, gătiți 1 1/2 minute. Întoarceți vițelul; gatiti 1 minut.
Scoateți vițelul din tigaie.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați amestecul consomm, ciupercile și sarea; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 3 minute sau până se îngroașă. Întoarceți vițelul în tigaie; se presară cu pătrunjel.