Asparagus Vinaigrette necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,31 USD pe porție. Acest fel de mâncare are 92 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sparanghel, ardei gras, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Asparagus' n ' Vinaigrette, Sparanghel în Vinaigrette, și Vinetă De Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Așezați ouăle într-o cratiță și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Cojiți o dată rece și tăiați-o în felii; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Între timp, puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați sparanghelul, recuperați-vă și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
În timp ce sparanghelul se aburește, bateți împreună oțetul, muștarul, sarea, piperul, ardeiul gras verde, gustul, pătrunjelul și arpagicul într-un bol mare de amestecare. Turnați încet uleiul de măsline în timp ce bateți rapid pentru a crea un pansament. Aruncați sparanghelul fierbinte, aburit în pansament, apoi puneți-l în frigider timp de cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Pentru a servi, împărțiți verdele copilului pe plăci individuale. Împărțiți sulițele de sparanghel printre salate, apoi garnisiți cu felii de ridiche, felii de ou și roșii sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)