Vinetă De Mure-Busuioc

Vinetă De Mure-Busuioc
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Vinaigreta de mure-busuioc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 222 calorii, 0g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, sare, piper condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Salată De Mure Cu Vinetă De Mure, Vinetă Balsamică De Mure, și Pizza Cu Busuioc De Mure.

Instrucțiuni

1
Pulse conserve de mure, oțet de vin roșu și următoarele 4 ingrediente într-un blender de 2 până la 3 ori sau până la amestecare. Cu blenderul în funcțiune, adăugați ulei vegetal într-un flux lent și constant, procesând până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista