Vinetă De Ghimbir-Susan
Ginger-Susan Vinaigrette ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 10 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 48 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, ulei de susan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Vinaigretă Cu Ghimbir De Susan, Somon cu crustă de susan cu vinetă de ghimbir, și Salată Shiitake cu vinetă de susan-ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă ceapa verde și ingredientele rămase.
Notă: puneți la frigider vinaigreta într-un recipient etanș până la cinci zile; amestecați bine înainte de utilizare.