Citrus Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 187 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vinetă De Citrice, Vinetă De Citrice, și Vinetă Asiatică De Citrice.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 7 ingrediente într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când este redus la jumătate (aproximativ 2 căni).
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Transferați într-un castron mediu; acoperiți și răciți 1 oră, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Bateți în ulei vegetal și ingredientele rămase. Utilizați imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4
Notă: urmăriți această marinadă atunci când aduceți la fierbereSe poate fierbe rapid și ușor.