Vinetă De Cidru-Sorg
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Vinaigreta de cidru-sorg. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 33 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, șalotă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Legume rădăcinoase prăjite cu sorg și cidru, Vinetă De Sorg, și Salată proaspătă de fasole verde și pere cu vinetă de sorg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti primele 2 ingrediente intr-un 3-qt. cratiță la foc mediu, amestecând ocazional, 10 minute sau până când cidrul se reduce la 1/4 cană.
Se ia de pe foc și se răcește complet (aproximativ 20 de minute).
Transferați amestecul de cidru într-un castron, aruncând bățul de scorțișoară.
Bateți în oțet și următoarele 6 ingrediente.
Adăugați ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează.