Vinetă De Afine

Vinetă De Afine
Vinaigreta de afine este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de canolan, concentrat de cocktail cu suc de afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Salată de varză de nucă de afine cu vinetă de afine, Vinetă De Afine, și vinetă de afine.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron, amestecând cu un tel până când concentratul de afine se dezgheță. Adăugați treptat ulei, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateMediu
Gata În2 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista