Vinete și Curry de Squash

Vinete și Curry de Squash
Reteta vinete și Squash Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 277 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vinete, rădăcină de ghimbir, chutney de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Vinete prăjite la cuptor și Curry de dovlecei de Butternut, Vinete Curry, și Curry Vinete.

Instrucțiuni

1
Scor piei cu un cuțit ascuțit într-un X pe fundul fiecărei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați roșiile în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi transferați în baia de apă cu gheață pentru a se răci. Cojiți, înjumătățiți și feliați roșiile și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Aruncați dovlecelul cu un strop de ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare, piper și nucșoară. Aranjați dovlecelul pe o foaie de copt și prăjiți 25 până la 30 de minute, până se înmoaie și se rumenesc la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare, cu capac bine fixat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ardeii, ceapa, usturoiul, ghimbirul și condimentați cu sare și piper, transpirați legumele câteva minute, apoi adăugați vinetele, curry, pudra de chile și cardamomul. Se amestecă la pâine prăjită și se combină, apoi se acoperă oala și se gătește 12 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când vinetele sunt fragede. Se amestecă dovleceii prăjiți, roșiile, chutney-ul și stocul. Se răcește și se păstrează pentru masa înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Dacă serviți imediat, porniți orezul la câteva minute după ce dovlecelul intră în cuptor. În caz contrar, reîncălziți curry-ul la foc mediu, amestecând ocazional, la 15 minute după ce începeți să gătiți orezul. Pentru a pregăti orezul, urmați instrucțiunile pachetului adăugând coajă de tei sau frunze în apă înainte de orez, adăugați scallions la orez și suc de lămâie când orezul este gata și pufați cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți curry pe pat de orez de var și ceapă verde cu chutney suplimentar pentru amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista