Vinete Înmuiate În Tater
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele înmuiate în Tater. O porție conține 199 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, fulgi instant de cartofi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Legume Înmuiate În Tater, Pui prăjit la cuptor cu Tater, și Tater Tot caserola (aka Tater Tot Hotdish) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Topiți untul într-un vas de copt superficial în cuptor în timp ce se preîncălzește.
Într-un castron mic, amestecați împreună oul, sarea și piperul. Înmuiați felii de vinete în amestecul de ouă, apoi înmuiați în fulgii de cartofi pentru a acoperi.
Așezați feliile de vinete acoperite în vasul fierbinte cu unt.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată după 10 minute.